Hard fight i Boden!

Siste løpshelg for sesongen gikk av stabelen i Boden. Vi ankom som vanlig sent torsdag kveld og fikk handlet og jobbet litt på fredag før vi kjørte inn i depoet. Denne gangen hadde vi en egen "norsk gate" i depoet. Vi var 5 utøvere fra Alta SSF og en fra Kirkenes MK som sto sammen. Edvard, Mats og Daniel gikk banen på ettermiddagen. Den hadde skiftet kjøreretning siden sist vi var på løp her. Banen så veldig bra ut, men det var mye gjørme spesielt på den hårde delen av banen. 

 

Lørdag prøvde Edvard å finne flyt på trening, men fikk ikke alt til å stemme. Det samme sleit han med i både 1. og 2.heat, men klarte likevel å kjøre inn til to 5.plasser. Søndag var det startene som var problemet, og Edvard måtte jobbe seg opp i feltet. Han viste endelig at han har farta inne, og leverte gode rundetider. Likevel holdt det ikke til mer enn to 6.plasser, som også ble sammenlagtresultatet for denne helga. 

Totalt for Nordcupen 2017 kom Edvard på 4.plass, og er selvfølgelig strålede fornøyd med det. Målsetting for neste sesong er allerede klar: Han skal på pallen, og helst øverst! 

Det har vært en krevende, men artig og utviklende sesong. Men nå skal det bli godt å sette crosskoene på hylla litt, og trene styrke og kondisjon (og spille litt håndball), slik at neste sesong kan bli enda bedre! 

Takk til våre fantastiske sponsorer! 

#Thermoglassas #Skidoosenteretas #Fagtrykkideas #Arnerasmussenas #Arnesenrøras #Ulfkivijervias #Protantakserviseas #Anleggnordas #Sivertsengarage

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Team Simensen

Team Simensen

15, Alta

Hei! Vi er to søsken fra Alta som kjører motocross. Edvard Oliver, 12 år og Vilde Elisabeth, 15 år. Tilsammen med Pappa Tom-Edvard og Mamma Birgit utgjør vi Team Simensen.

Kategorier

Arkiv

hits