MUD RACE på hjemmebane!

Så var det klart for løp på hjemlige trakter! Vi startet til Nordreisa på fredag etter jobb. Mamma Simensen er timekeeper og måtte sette opp løpet i tidtakerprogrammet før løpsstart. Lørdag kom med nydelig vær, og fine forhold for både publikum, utøvere og mekanikere. Edvard viste fin kjøring i begge heat og kjørte inn til en sikker 2.plass, kunn slått av Mats Berg. I 1.heatet tok han også starten og fikk raskt god flyt på kjøringen. 

På vei til Alta og Kvenvikmoen stoppet vi i Langfjordbotn hos bestemor Elisabeth og bestefar Bjørn som hadde ordnet kjempegod grillmat til vi kom. Tusen takk for det! Vel fremme på banen på Kvenvikmoen, satte mamma Simensen igjen igang med timekeeperoppgaver. Litt tekniske problemer gjorde at det tok ekstra lang tid, så det var bare å skynde seg å sove litt for innsjekk startet tidlig søndag morgen. Det var meldt enorme mengder nedbør, men fortsatt så det fint ut. 

Og det gjorde det heldigvis til de minste utøverne var ferdige å kjøre. For etter hvert åpnet himmelen seg virkelig og utøverne fikk absolutt prøve seg på vanskelige forhold på banen. Det ble faktisk så ille at stevenledelsen avrundet løpet etter at alle konkurranseklassene hadde kjørt et heat. 1.heatet ble derfor tellende som sluttresultat. Edvard har heldigvis kjørt mud race tidligere i år, og taklet utfordringene veldig bra. Det ble også i Alta en solid 2.plass! 

Med to andreplasser i boks var det godt å kunne se fram til å starte et nytt skoleår på ny skole. Fire skoledager før neste runde i Skellefteå til helga! 

Takk til våre samarbeidspartnere som gjør vår satsing mulig:

#Arnerasmussenas #Ulfkivijervias #Arnesenrøras #Skidoosenteret #Sivertsengarage #Protantakservice #Fagtrykkide #Anleggnord #Thermoglassas 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Team Simensen

Team Simensen

15, Alta

Hei! Vi er to søsken fra Alta som kjører motocross. Edvard Oliver, 12 år og Vilde Elisabeth, 15 år. Tilsammen med Pappa Tom-Edvard og Mamma Birgit utgjør vi Team Simensen.

Kategorier

Arkiv

hits