Endelig pokal!

Etter en ferie med deltakelse på Myggjakt, fornøyelsespark (med spøkelseshus), bading og avslapning, ble det endelig tid for ny runde i Nordcupen - denne gangen i Kiruna. Vilde valgte å bli hjemme, da hun skal delta i Altaturneringa til helga. I Kiruna ble vi tatt godt i mot av fantastisk hyggelige Kirunaboere! Vi var fremme sent torsdag kveld, og Edvard og mamma gikk banen, mens pappa tok seg av parkering. Banen så bra ut og Edvard gledet seg til å kjøre, selv om det denne gangen var påmeldt kunn 10 stykker i hans klasse. 

Lørdag morgen sluttet det heldigvis å regne, og banen var fortsatt bra. Etter kjøring i Midt-Sverige og Sør-Sverige, var det litt skramlig på sykkelen. Lagrene og pakningene ødelegges av mye jern i vannet. Første heat fikk Edvard god start og hadde 5.plassen godt innenfor rekkevidde helt til punktering på bakdekket og mistet en palssering i siste sving. Pappa mekaniker fikk dermed en travel start, med dekkskifte og lager/pakningskifter i pausen. Ikke rart Edvard punkterte, med en jerndings i dekket! :-) Andre heatet fikk Edvard en dårligere start og måtte jobbe seg opp til 6.plass. 

Søndag fortsatte regnet, og regnjakke samt tear off måtte på. Etter to greie starter og veldig jevn og fin kjøring, ble det to 5.plasser! Det holdt til 5.plass for helga og endelig vanket det pokal til Edvard i klasse 85U! Han er selvfølgelig strålende fornøyd, men må henge i å trene fram mot 6.runde i Skellefteå. Sammenlagt ligger han nå på 4.plass, men flere gode kjørere "puster han i nakken", så her må det jobbes for gode plasseringer! 

Vi takker for en nydelig helg i Kiruna, og gratulerer Mats Berg med 1.plass!

TUUUUSEN TAKK også til fantastiske VILDE som hadde vasket hele huset til vi kom hjem! 

Våre samarbeidspartnere: 

#Thermoglassas #Anleggnord #Fagtrykkideas #Sivertsengarage #Ulfkivijervias #Skidoosenteret #Protantakservise #Arnerasmussenas #Arnesenrøras

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Team Simensen

Team Simensen

15, Alta

Hei! Vi er to søsken fra Alta som kjører motocross. Edvard Oliver, 12 år og Vilde Elisabeth, 15 år. Tilsammen med Pappa Tom-Edvard og Mamma Birgit utgjør vi Team Simensen.

Kategorier

Arkiv

hits