Tøft og artig!

Så var det endelig klart for løp "på hjemmebane"! Vi startet til Lakselv på fredag etter skole og jobb, med lydboka "Faen ta skjebnen" på full guffe. Vilde hadde halsevondt og feber og Edvard sin fot var ennå ikke helt restaurert. Men målsettingene var klare: Vilde skulle fullføre og Edvard satset på topp tre! Som alltid gikk vi banen da vi hadde parkert på Gairasmoen motorpark. Lakselv har en flott og krevende sandbane, noe mange av utøverne fikk stifte nærmere bekjentsap med i løpet av lørdagen.

 
Mens mor sjøl hjalp arrangørklubben med å få i gang tidtakersystemet, ladet Vilde og Edvard opp til 1.runde NNM. De kjørte trening i samme gruppe, og var enige om at baneforholdene var greie. Vilde var imidlertid i elendig form og var lenge i tvil om hun klarte å stille til start, men planen var å i allefall kjøre noen runder for å delta. 


Så var det klart for 1.heat i klasse 85 13-15 år. Edvard var med fra start og kjørte raskt opp til 2 plass, som han holdt med god margin hele heatet.  Avstanden opp til lederen Mats Berg, var som forventet lang, og Edvard var veldig fornøyd med plass nummer 2. Det 2.heatet i samme klasse, var omtrent som det første, og selv om Mats hadde et par tipp var det altfor langt opp til ledelsen. En 2.plass totalt for Edvard i Lakselv er hele teamet veldig fornøyde med! 

Vilde kjempet tross feber og vondt i koppen, og fullførte etter planen. Med bare fire jenter på startgrinda, ble det 4.plass på ho i Lakselv, og 18 viktige poeng! 


Av en eller annen grunn var det mange som var uheldige og måtte ha medisinsk hjelp, men tilbakemelding fra stevneleder er at det går bra med alle sammen! Vi ønsker god og snarlig bedring for dem alle!

Så etter en rask dusj hjemme, ventet 2.runde NNM i Alta. Ikke alle har forstått at også motocrossutøvere trenger en god nattesøvn før konkurranse, og det ble ikke mange timer med søvn. Med mor som timekeeper blir det ikke samme oppfølging. Likevel kjørte både Edvard og Vilde inn til en helt grei 3.plass i både 1. og 2. heat. Edvard har dermed 42 poeng sammenlagt i NNM og Vilde har 38 poeng. Fantastisk! Etter denne fartsfylte helga har vi alle vært temmelig slitne, og det passer utmerket at det er sommerferie fra skole fra onsdag! I tiden frem til ny Nordcuprunde som går i Luleå, blir det litt tid til forefallende arbeid hjemme, fotballkamper og litt crosstrening. 

Igjen - en spennende, krevende og givende helg!   

#ArneRasmussenAS

#ProtanTakserviceAS

#UlfKivijerviAS

#ArnesenRørAS

#AnleggNord

#SivertsenGarage

#ThermoglassAS

#FagtrykkAS

#Skidoosenteret

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Team Simensen

Team Simensen

15, Alta

Hei! Vi er to søsken fra Alta som kjører motocross. Edvard Oliver, 12 år og Vilde Elisabeth, 15 år. Tilsammen med Pappa Tom-Edvard og Mamma Birgit utgjør vi Team Simensen.

Kategorier

Arkiv

hits