Sesongstart!

Fredag 19.mai startet vi til Sverige og Piteå for å delta i første runde av Nordcupen 2017. Før en crosshelg, må innkjøp av mat og annet nøye planlegges. Vi stoppet i Kolari for å handle mat til turen. Klokken var bikket 21 da vi ankom Piteå, sliten, sulten og trøtt. Jentene ordnet taco, mens guttene ordnet klart kjøreutstyr og registrering. Vi sovnet tidlig etter en lang dag i bilen, men første natt på crossleir med mange rare lyder blir aldri søvnen like god. Denne gangen var det innbruddsalarmen på gocarthuset som hadde gått stort sett hele natta. Edvard var som vanlig først oppe og stresset fordi klokken hans ikke hadde blitt stilt over fra finsk til svensk tid. Han trodde derfor at vi hadde forsovet oss. Resultatet ble at alle i bilen våknet. 

Etter lett frokost var Edvard klar for første trening. Siden han ikke har så mange timer på sykkelen ennå, sleit han litt i starten med å finne en god flyt i kjøringen. Det kunne vi også se i første heat, men etter hvert ble det bedre og han klatret fra 12.plass i første heat til 10. plass i andre heat. Edvard var sliten etter en lang dag med mye kjøring. På kvelden slappet vi av i bilen og koset oss med kortspill og litt potetgull.

Søndag kom Edvard fornøyd inn fra trening. Han syntes banen var bedre og gledet seg til heatene skulle begynne. Litt egg og bacon som oppladning gjorde susen, han fikk en strålende start og kjørte inn som nummer 6 i tredje heat. I siste heat for dagen og helga, fikk han litt dårlig start og klarte såvidt å unngå en krasj og kjørte inn som nummer 8 i heatet. Det holdt til 8.plass sammenlagt, noe hele teamet er fornøyd med. Med litt kjøretrening så vil farta komme etter hvert!
 

Vi var som vanlig veldig heldige og fikk nydelig grillmat da vi ankom hytta på Tallneset. Mot neste runde av Nordcupen, som allerede er neste helg i Umeå, blir det trening i Piteå både tirsdag og torsdag. Vi har ikke vært på crossbanen i Umeå tidligere, og gleder oss masse til å komme dit! Det har som alltid vært en kjempe koselig helg med masse bra kjøring og mange fine folk!

Denne helgen kjørte ikke Vilde fordi hun ikke har fått trent noe og bør ha litt kjøretrening før løp. Hun gleder seg til å kjøre!

Takk for at du leser og et exstra takk til våre samarbeidspartnere som gjør dette mulig! 


 

Protan takservice 

Arne Rasmussen AS

Skidoosenteret

Arnesen rør AS

Ulf Kivijervi AS

Thermoglass AS

Fagtrykk AS

Sivertsen garage

Anlegg Nord AS

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Team Simensen

Team Simensen

15, Alta

Hei! Vi er to søsken fra Alta som kjører motocross. Edvard Oliver, 12 år og Vilde Elisabeth, 15 år. Tilsammen med Pappa Tom-Edvard og Mamma Birgit utgjør vi Team Simensen.

Kategorier

Arkiv

hits